Sådan tager du initiativet

Under gunstige omstændigheder kan en rutineret spiller tidligt i spillet tage initiativet og fastholde det gennem hele (eller dele af) spillet. Videoen her på siden viser et eksempel.

Videoen forudsætter at spillernes træk følger gængs logik. Gør den ene spiller ikke det, kan det ødelægge selv den bedste plan for modspilleren. På den anden side er det spillets interne logik der bedst leder til at man vinder; derfor er det ikke forkert at forudsætte at begge spillere spiller nogenlunde logisk.

I videoen kan man se opbygningen af mønstre; geometriske figurer der især er stærke fordi én brik kan anvendes i mere end en retning.

Man kan også se værdien af at være opmærksom på disse mønstre, og samtidig vigtigheden af at være opmærksom på de steder hvor der ikke ligger brikker; de tomrum imellem brikker, der uventet kan blive fyldt ud.

Quint er i sin natur uforudsigeligt, og derfor er det svært at lægge en fast strategi der holder hele vejen gennem et spil. Fleksibilitet som regel være vigtigere end at have en plan 🙂

 

GODE TIPS ..?

Har du opdaget en god fidus eller en nyttig strategi? Så send os en besked via kontaktsiden. Alle gode tips offentliggøres her, og månedens bedste får en lille præmie.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0