Sådan spiller du Quint

De skrevne regler:

Spillet går ud på at få fem brikker i egen farve på stribe, enten vandret, lodret eller diagonalt. Den spiller der først får det, har vundet. Og det er ikke så let som det lyder.

Der skal ikke bruges et bræt eller en spilleplade; kun et nogenlunde jævnt underlag at spille på. Sort begynder, og den første brik kan lægges hvor som helst på underlaget. Herefter lægger orange en brik. Den skal ligge ved siden af den første brik, enten vandret, lodret eller diagonalt. Derefter lægger sort endnu en brik, og også den skal lægges i umiddelbar tilslutning til en anden brik. Sådan fortsætter begge spillere på skift indtil alle brikker er lagt eller en af spillerne har fem brikker på stribe.

Hvis ingen af spillerne får fem brikker på stribe inden alle brikker er lagt, fortsætter man spillet ved at flytte en af sine egne brikker for hvert træk. I denne fase af spillet kan det ske når en brik flyttes, at en anden brik kommer til at ligge uden forbindelse til de øvrige brikker. Det er tilladt.

Den spiller der først får fem brikker på stribe, har vundet. 

De uskrevne regler:

Vær en god taber. Og en god vinder 🙂

GODE TIPS ..?

Har du opdaget en god fidus eller en nyttig strategi? Så send os en besked via kontaktsiden. Alle gode tips offentliggøres her, og månedens bedste får en lille præmie.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0