Quint og det sociale

Quint er et socialt orienteret spil. Ikke kun fordi det er hyggeligt at spille mod andre, men også fordi spillet har et eksplicit socialt sigte.

Halvdelen af det overskud som salget af Quint genererer (efter omkostninger, skatter osv.), går til sociale og velgørende formål. Blandt de ting som er på listen nu, er støtte til uddannelse af piger og kvinder i regioner hvor det tidligere ikke har været en mulighed. Et andet punkt er vandrensningsprojekter i tørkeramte områder. Et tredje er en indsats til gavn for tidligere straffede i Danmark med henblik på at uddanne og resocialisere, så tilbagefald til kriminalitet undgås.

En gang om året offentliggøres moderselskabet, Quintgames, årsregnskab med revisorpåtegning, og heraf vil det fremgå hvor stort et beløb der tilfalder de forskellige formål. Det vil også fremgå hvordan udbetalinger er blevet anvendt.

Har du en idé til et projekt af social karakter som bør støttes? Så send dit forslag via kontaktformularen. Der ydes ikke støtte til enkeltpersoner eller personlige projekter.

GODE FORMÅL ..?

Har du et forslag til et projekt der fortjener støtte? Så send os en besked via kontaktsiden. Der ydes ikke støtte til enkeltpersoner eller private projekter.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0