Takket være dygtige, engagerede og socialt bevidste samarbejdspartnere er det lykkedes at producere en begrænset serie af Quint-spil til støtte for Ukraine. Brikkerne er – naturligvis – blå og gule, reglerne på syv forskellige sprog inkl. ukrainsk, og hele det beløb som salget indbringer, doneres til Røde Kors og Red Barnet til støtte for det arbejde som de to organisationer udfører i forbindelse med krigen i Ukraine.

Spillet er produceret i 1.100 eksemplarer. De 100 sæt foræres via Red Barnet og Røde Kors til ukrainske familier i flygtninge- og modtagecentre, og de resterende spil sælges til normal pris, kr. 149,- pr. stk.

HELE beløbet, dvs. alle kr. 149,- pr. spil, sendes direkte til de to organisationer. Der er altså ingen administration, løn eller andre omkostninger der skal dækkes.

 

 

Støtteudgaven af Quint er gjort mulig takket være følgende:
Materialer: Nordic Polymers ApS
Producent: A.K. Iversen A/S
Tryk af omslag: Nyborg Statsfængsel
Pakning: Frivillige blandt de indsatte på Enner Mark Fængsel
PR-video: Jeppe Nygaard Christensen

Alle involverede har arbejdet uden beregning, og vi skylder dem alle en meget stor tak for deres velvilje og indsats.

Her kan du købe spillet

  • Games, Århus, Klostergade 15, 8000 Aarhus
  • Games, Jorcks Passage, 1159 København K
  • Kjærs Magasiner, Kattesund 5, 8700 Horsens

Flere salgssteder tilføjes løbende.
Har du en butik, og vil du forhandle Ukraine-udgaven af Quint, er du velkommen til at sende en mail til ruben@quintgame.com.

Spillet KAN også købes her på siden, men det vil medføre udgifter til administration og porto, så hvis du har mulighed for at købe spillet et af ovenstående steder, sparer du tid og penge 🙂

GODE FORMÅL ..?

Har du et forslag til et projekt der fortjener støtte? Så send os en besked via kontaktsiden. Der ydes ikke støtte til enkeltpersoner eller private projekter.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0